Speelpleinwerking Biezabijs

Logo speelplein

De speelpleinwerking vindt elke weekdag plaats van woensdag 1 juli tot en met vrijdag 28 augustus 2020. Er is geen werking op dinsdag 21 juli. Alle kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar (geboortejaar 2008-2014) zijn welkom. Je kan er terecht van 9 tot 16 uur. Er wordt ook voor- en naopvang voorzien van 7.30 tot 9 uur en van 16 tot 18 uur.

Tieners

Voor 12- tot 15-jarigen (2005-2007) is er een specifiek aanbod. In juli en augustus vindt deze werking telkens op dinsdag en donderdag plaats.

Sterke monitorenploeg

Onze speelpleinwerking heeft een sterke ploeg speelpleinbegeleiders. De kwaliteit van de speelpleinwerking gaat samen met het enthousiasme en de dynamiek waarmee de monitoren met kinderen spelen. Iedere dag gaan ze op zoek naar een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod van activiteiten.

 

Procedure

Voor het speelplein moet je niet inschrijven. Je registreert je kinderen enkel via de webshop als je nog geen badge hebt. Voor de uitstappen schrijf je wel in.

Het stappenplan:

  • Je hebt nog geen speelpleinbadge? 
    Maak een account aan op de webshop via www.sint-gillis-waas.be/webshop. Kies voor de activiteit ‘speelpleinwerking 2020-Registratie’ en registreer je zoon/dochter. Dit kan vanaf april. We maken een pasje dat klaarligt voor jouw kind(eren) op het speelplein. De inschrijving gebeurt dagelijks op vertoon van het pasje.
  • Je hebt al een speelpleinbadge? 
    Dan hoef je niets te doen. Wanneer er persoonsgegevens gewijzigd zijn, kan je deze via de webshop onder ‘mijn profiel’ aanpassen.

                                                                                                    

Bedrag

  • Kinderen die in Sint-Gillis-Waas wonen, of kind zijn van personeel van gemeente of Welzijnshuis betalen 5 euro voor een dag speelplein van 9 tot 16 uur en 6 euro voor een dag van 7.30 tot 18 uur.
  • Kinderen die niet in Sint-Gillis-Waas wonen, betalen 8 euro voor een dag speelplein van 9 tot 16 uur en 10 euro voor een dag van 7.30 tot 18 uur.

De facturatie gebeurt na de zomer.


contactinformatie