Animatoren

Elke zomer kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar terecht op speelplein Biezabijs voor fantastische avonturen, grootse verhalen en een heleboel plezier.

De Jeugddienst zoekt tijdens de zomervakantie enthousiastelingen die een superleuke vakantietijd willen beleven samen met kinderen en mede-animatoren!

Dit verwachten we van jou:

 • graag met kinderen omgaan
 • creatief zijn: je verkleden/schminken, knutselen, thema’s en toneeltjes bedenken
 • plannen en voorbereiden: speelhoeken en activiteiten voorbereiden en begeleiden, materiaal verzamelen, opkuisen en evalueren

Aanbod

Je krijgt een vrijwilligersvergoeding van 34,71 euro per dag (indien je een attest van animator hebt). Je wordt begeleid door een hoofdanimator die je tips en feedback geeft.

Profiel

Vanaf 16 jaar of het jaar dat je 16 wordt, kan je bij ons aan de slag. Je hoeft geen ervaring te hebben, enkel veel goesting!

Attest animator

Heel wat organisaties (Kazou, VDS, Sport Vlaanderen ...) geven opleidingen om het attest animator te behalen. De gemeente komt tussen in de kosten. Bij twijfel of het wel iets voor jou is, kan je het eerste jaar ook proberen zonder cursus. Vanaf je tweede jaar als animator is het attest wel verplicht.

We raden wel sterk aan om de cursus te volgen. Via onderstaande links vind je daarover meer informatie.

www.speelplein.net / www.kazou.be  

Infosessie op 26 februari in GC De Route

Wat houdt animator zijn juist in? Ontdek het tijdens een infomoment op zaterdag 26 februari om 10.30 uur in GC De Route. Ervaren monitoren vertellen je wat er op het speelplein zoal te beleven valt en geven antwoorden op al je vragen. Aarzel niet en schrijf je snel in!

Schrijf je hier in voor het infomoment

Interesse?

Ik heb interesse

Meer info vind je in onze infobundel.


contactinformatie

 • Jeugd

  Burgemeester Omer De Meyplein 1
  9170 Sint-Gillis-Waas

  Openingsuren deze week

  • Vandaag open van 09.00 uur tot 12.30 uur (Op afspraak), van 14.00 uur tot 19.00 uur (Op afspraak)
  • Morgen open van 09.00 uur tot 12.30 uur (Op afspraak), van 14.00 uur tot 17.00 uur (Op afspraak)
  Alle informatie