Infoblad

Het gemeentelijk infoblad wordt tweemaandelijks gratis huis-aan-huis bedeeld bij alle inwoners van groot Sint-Gillis-Waas. De oplage bedraagt ongeveer 9.235 exemplaren.

Verschijningsdata 2024

Je kan het infoblad op volgende momenten in je brievenbus terugvinden:

  • Infoblad januari-februari 2024: bedeling in de week van 25 december 2023
  • Infoblad maart-april 2024: bedeling in de week van 26 februari 2024
  • Infoblad mei-juni 2024: bedeling in de week van 29 april 2024
  • Infoblad juli-augustus 2024: bedeling in de week van 24 juni 2024
  • Infoblad september-oktober 2024: bedeling in de week van 26 augustus 2024
  • Infoblad november-december 2024: bedeling in de week van 28 oktober 2024

Geef je activiteiten in via de UiTdatabank. Deze activiteiten, of een selectie daarvan, verschijnen dan in de UiTkalender van het infoblad op deze website.

Rubrieken

Heb je ideeën voor leuke artikel of opvallende nieuwtjes? Breng dan gerust Communicatie op de hoogte via mail. Ook voor onze vaste rubrieken is de input van jou welkom! 

  • Achter de gevel: in deze rubriek zetten we lokale verenigingen, organisaties, groepen in de kijker. Ken jij leuke verenigingen die graag in het infoblad willen verschijnen? Contacteer Communicatie dan.
  • Gespot: voor deze rubriek zoeken we foto’s en verhalen! Heb je een goede foto van een persoon die markant is voor onze gemeente, iets uniek, een leuke plek of mooi sfeerbeeld? Bezorg deze foto (min. 2 MB) dan, samen met wat korte info aan Communicatie.
  • SGW Werkt: in deze rubriek stellen we (nieuwe) handelszaken aan je voor. (Her)open jij een handelszaak en wil je jouw handelszaak in het infoblad zien verschijnen? Neem dan zeker hier een kijkje.

Suggesties, vragen of opmerkingen?

Wil je graag iets melden over het infoblad, heb je een idee of een vraag? Neem dan zeker contact op met Communicatie!

Vorige edities

Hieronder en hiernaast kan je alle infobladen nalezen. Wens je een ouder exemplaar van het infoblad te bekijken? Neem dan contact op met Communicatie.

Exemplaar van het infoblad opsturen

Ben je verhuisd maar wens je het infoblad nog te ontvangen? Sta je zelf in het infoblad en wens je een extra exemplaar? Neem dan eveneens contact op met Communicatie.


contactinformatie