De Familie Fit app

Dit jaar helaas geen zomerkalender of zomerplanner in de brievenbussen van onze jeugd, maar niet getreurd want de gemeente zorgt voor een mooi alternatief. Deze zomer kan je met de ganse familie interactief op stap, dankzij de nieuwe Familie Fit app!

Gezinssport Vlaanderen ontwikkelde i.s.m. Moonmonster studios en met steun van Sport Vlaanderen een Familie Fit app. Onze gemeente tekende in op dit aanbod. Het doel van de app is om gezinnen in beweging te brengen, door middel van interactieve belevingstochten. De app biedt diverse thema’s, zoals beestenboel, zoek de dief ... 

Via de app kan je vier actieve wandelingen volgen en verschillende punten in je gemeente ontdekken. De app is ontwikkeld voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en de 12 jaar, maar is dankzij het innovatieve karakter is eigenlijk toepasbaar voor alle leeftijden. Elke wandeling is maximum 3 km lang.

De app brengt gezinnen aan het bewegen, biedt de mogelijkheid om onze speelterreintjes extra onder de aandacht te brengen én is volledig gratis.  

Download de Familie Fit app hier:

Apple Store

Google Play Store

Ga je toch liever zonder gsm en/of voor een langere tocht op stap?
Dan hebben we nog enkele routes voor je klaarstaan (opgelet: deze zijn niet
allemaal bewegwijzerd).

Meer wandelingen


contactinformatie

 • Jeugd

  Burgemeester Omer De Meyplein 1
  9170 Sint-Gillis-Waas

  Openingsuren deze week

  • Vandaag open van 09.00 uur tot 12.30 uur (Op afspraak), van 14.00 uur tot 19.00 uur (Op afspraak)
  • Morgen open van 09.00 uur tot 12.30 uur (Op afspraak), van 14.00 uur tot 17.00 uur (Op afspraak)
  Alle informatie