Jeugdhuis Den Biel

Een activiteit organiseren voor jongeren? Reserveer het gemeentelijk jeugdhuis!

 

Vzw jeugdhuis Den Biel stopte zijn werking in 2017 en bestaat ondertussen niet meer. Achter de schermen probeerden we een nieuwe vrijwilligersploeg samen te stellen, maar dat leverde niet het gewenste resultaat op. Het jeugdhuis sloot de deuren. Enerzijds wou de jeugdraad de deur van het jeugdhuis op een kier zetten. Anderzijds gaven jeugdverenigingen aan dat er een grote nood is aan een locatie voor jongeren. Het idee voor een ontmoetingsplaats voor jongeren om fuiven, optredens of andere leuke avonden te organiseren, was geboren!

Reserveer het gemeentelijk jeugdhuis

Het jeugdhuis is nu opengesteld als locatie voor jongeren. De jeugdraad gaf heel wat tips aan het bestuur. Alles werd opgenomen in een retributie- en huishoudelijk reglement. Het jeugdhuis kan enkel gereserveerd worden door erkende verenigingen voor de organisatie van activiteiten voor jongeren.

Wat brengt de toekomst?

De verhuur van de locatie ligt momenteel vast op één jaar. Wil jij je als jongere toch nog engageren om een bestuur te vormen en het jeugdhuis terug wekelijks te openen? Dat kan! Geef dan een seintje aan Jeugd.

 

 


contactinformatie