Sportactiviteiten en -kampen

Zin om meer te bewegen? In Sint-Gillis-Waas is er voor elk wat wils.

Midzomersportdag

Die Midzomersportdag is een sportdag voor volwassenen en senioren. De organisatie ligt in de handen van Burensportdienst Waasland en vindt plaats in Sinaai op dinsdag 18 juni 2019. Tijdens deze dag staan er heel wat leuke sportactiviteiten op het programma.

Buitenspeeldag

Die dag even geen computer en televisie maar we spelen een namiddag buiten. Alle kinderen van de lagere school worden om 13.30 uur verwacht op het grasplein aan de Roomanmolen (Sint-Pauwels). Er staan allerlei leuke attracties en spelen op het programma die namiddag. Trommel al je vriendjes op en zorg dat je deze toffe namiddag zeker niet mist!

Ontdek De Ster

Samen met Burensportdienst Waasland organiseren we een sportdag voor personen met een beperking en hun begeleiders.

OVSG sportdag

Op het einde van het basisonderwijs moeten de leerlingen van het 6e leerjaar enkele fysieke toetsen afleggen. Dit vergt veel tijd tijdens de turnlessen. Daarom wordt er jaarlijks één voormiddag, OVSG sportdag, georganiseerd waarop alle toetsen worden afgelegd.

Sportnamiddag voor rusthuisbewoners 

De sportnamiddag is een samenwerking tussen de Sportdienst van Stekene en Sint-Gillis-Waas, de rusthuizen in Stekene, Sint-Pauwels en Sint-Gillis-Waas. Tijdens deze namiddag bieden we verschillende sportactiviteiten aan. Nadien genieten de deelnemers van een hapje en een drankje.

Sportmixnamiddagen in juni

In juni voorziet de Sport- en Jeugddienst elke woensdag op één van de speelterreinen in de gemeente een leuke namiddag vol sport- en spelplezier. Alle kinderen van 6 t.e.m. 14 jaar zijn van harte welkom vanaf 14 tot 16 uur.

Kleutersportkamp ‘Ridders en Prinsessen’: VOLZET

Voor de kleuters (1ste t.e.m. 3de kleuterklas) voorzien we tijdens de zomervakantie een leuke week vol knutsel- en sportplezier.

De deelnemers kunnen zich deze week verkleden in de stoerste ridders en liefste prinsessen. We spelen het kastelenspel en zoeken een schat in ons zelfgemaakte doolhof. Als we nog niet te moe zijn, kunnen we ons ook uitleven op het Kikkerkoning-springkasteel.

Het kamp vindt plaats in sporthal De Gavers van maandag 22 juli t.e.m. vrijdag 26 juli 2019 telkens van 9 tot 16 uur. Je kan je nog inschrijven op de wachtlijst.

 

 


Contactinformatie