Sportactiviteiten en -kampen

Zin om meer te bewegen? In Sint-Gillis-Waas is er voor elk wat wils.

Buitenspeeldag – woensdag 22 april 2020 
GEANNULEERD DOOR CORONA

Jij kent de Buitenspeeldag toch al? Trek dan je speelkledij aan en kom samen met jouw vrienden die woensdagnamiddag buiten ravotten en sporten. Op jouw favoriete televisiezenders valt er alleszins helemaal niets te beleven. Die gaan een hele namiddag op zwart.  Je hebt dan ook geen enkel excuus om binnen te blijven!

Dit jaar gaat de buitenspeeldag door op het Sport & Spelcomplex Houtvoort in Sint-Gillis-Waas (wegens werkzaamheden aan de Roomanmolen) en werken we een nieuw concept uit. De kinderen mogen onder begeleiding (ouders, grootouders, ..) zelf komen en gaan wanneer ze willen tijdens de namiddag. Wij stellen allerlei leuke sport- en spelactiviteiten ter beschikking waarmee de kinderen zich een hele namiddag kunnen uitleven;

Ontdek De Ster – Donderdag 30 april 2020 
GEANNULEERD DOOR CORONA

Ontdek De Ster te Sint-Niklaas, i.s.m. Burensportdienst Waasland. Een grandioze sportdag voor personen met een beperking en hun begeleiders.

OVSG sportdag – Donderdag 7 mei 2020
GEANNULEERD DOOR CORONA

Een sportvoormiddag voor de leerlingen van het 6de leerjaar uit De Sterappel, Het Kompas, De Bron en De Zandloper. Tijdens deze dag leggen de leerlingen allerlei sportproeven af waarop ze een heel schooljaar geoefend hebben tijdens de turnlessen en krijgen hier dan ook scores voor.

Kleutersportkamp ‘ Olympische spelen’ – 27 juli t.e.m. 31 juli 2020

De Sportdienst denkt ook in 2020 aan de kleuters. Zo organiseren we voor de tweede keer een week vol sport- en knutselplezier i.s.m. een externe firma en rond het thema ‘olympische spelen’. Alle kinderen van het 1ste t.e.m. 3de kleuterklas zijn van harte welkom tijdens die week in sporthal De Gavers. Voor- en naopvang is ook voorzien.

De inschrijvingen starten vanaf dinsdag 21 april via de webshop: www.sint-gillis-waas.be/webshop


contactinformatie