Woonzorgcentrum De Kroon

Logo woonzorgcentrum De KroonHet woonzorgcentrum De Kroon biedt een warme thuis aan 160, voornamelijk zorgbehoevende, ouderen.

 

Op  een  respectvolle  manier  trachten  de  zorgteams  tegemoet  te  komen  aan  de fysieke  en  psychosociale noden van de bewoners. Daarnaast blijven de familie en de hulpverleners een belangrijke partner in de zorg. Wij hechten veel belang aan het sociaal en familiaal leven.

Zorgaanbod

Op iedere dienst staat een zorgteam klaar. Dit zorgteam bestaat uit een hoofdverpleegkundige, verpleeg- en zorgkundigen, een kinesiste, een ergotherapeute, een animator, schoonmaakmedewerkers en logistieke medewerkers. De medische zorg wordt verder behartigd door de huisarts van de bewoner.

Woonzorgcentrum De Kroon heeft vier diensten, verspreid over twee gebouwen op een mooie, seniorvriendelijke campus.

Dienst 1

Anjer: afdeling met een aangepaste opvang en zorg voor personen met dementie, binnen een gesloten leefruimte.

Dienst 2

Amaryllis: afdeling voor valide en zorgbehoevende ouderen.

Anemoon: afdeling met een aangepaste opvang en zorg voor ouderen die nood hebben aan een meer gestructureerde vorm van zorgverlening. Het is een halfopen afdeling met een ruime leefruimte.

Dienst 3

Linde - Laurier - Lijsterbes: afdelingen voor valide en zorgbehoevende ouderen. Op de afdeling Linde zijn er drie kortverblijfkamers.

Dienst 4

Mimosa - Moerbei - Magnolia: afdelingen voor valide en zorgbehoevende ouderen. Op de afdeling Mimosa zijn er vier kortverblijfkamers.

Prijs

Dienst 1 - Dienst 2

Eenpersoonskamer | € 61,12 per dag
Tweepersoonskamer | € 97,78 per dag

Dienst 3 - Dienst 4 

Eenpersoonskamer | € 72,17 per dag*
Tweepersoonskamer | € 117,67 per dag*

* Deze prijzen zijn inclusief infrastructuurforfait. Het infrastructuurforfait bedraagt € 6,07 per dag per persoon en wordt in mindering gebracht op de verblijfsfactuur.

Opnameprocedure

Voor een opnameaanvraag kan je de Welzijnsvereniging contacteren. De sociaal verpleegkundige informeert je over de werking van de wachtlijst en over de diverse woonvormen voor ouderen die de Welzijnsvereniging Sint-Gillis-Waas aanbiedt. Zij zal samen met jou alle verzorgingsaspecten overlopen en maakt ook een financieel verslag op.


contactinformatie