Elektrische deelwagen

Maak een afspraak

Staat jouw (tweede/derde) wagen de laatste tijd ook meer en meer stil? De kans is groot dat autodelen dé oplossing biedt voor jou. Het is gemakkelijk en goed voor je portemonnee. Het gaat er bij autodelen om dat je een auto gebruikt enkel wanneer je die nodig hebt. Twijfel je of autodelen ook voor jou financieel interessant is? Bereken het snel en eenvoudig met deze calculator: https://www.savewithcarsharing.be/

Waar kan je de wagens vinden?

Sinds maart 2021 kan je ook in onze gemeente 2 deelwagens terugvinden en gebruiken, deze deelwagens hebben een vaste locatie. Voor Sint-Gillis-Waas is dat het bustransferium in de Blokstraat (Sint-Helena) en het kerkplein in Sint-Gillis-Waas. In het kader van de klimaatambities van de gemeente en Waasland Klimaatland wordt bovendien bewust gekozen om enkel met elektrische voertuigen te werken.

Heb geen zorgen

Daarnaast bespaart een deelwagen je veel zorgen, geregel en kosten. Je hoeft de auto niet schoon te maken, geen keuring, geen verzekering, … Het enige wat wij van jou vragen is om de wagen met respect te gebruiken en steeds proper achter te laten. Autopartners Share staat in voor het onderhoud, de reiniging, taksen en verzekering zodat u als eindgebruiker kan genieten van een all-in tarief volgens gebruiksduur en afgelegde kilometers. Ook wat betreft corona worden de nodige maatregelen genomen om veilig gebruik van de wagens te garanderen.

Wil je meer info over deze deelwagens neem dan zeker een kijkje op https://interwaas.be/elektrisch-autodelen-waasland & https://www.autopartnersshare.be/

Procedure

In een aantal eenvoudige stappen kan jij gebruik maken van de elektrische deelwagens van Autopartners Share:

  1. Registreer je: Download de SHARE Mobility app en registreer je. Hou je e-ID, rijbewijs, kredietkaart en bankkaartlezer bij de hand.
  2. Boek je rit: Kies de locatie van waaruit je wilt vertrekken. Selecteer een beschikbaar voertuig en bevestig je boeking.
  3. Klaar voor vertrek: Ontgrendel de deuren via de app en volg de richtlijnen. Beoordeel de netheid en staat van het voertuig, en je bent klaar om te vertrekken.
  4. Beëindig je boeking: Om je boeking te beëindigen, parkeer je het voertuig terug op de plaats waar je het genomen hebt en volg je opnieuw de richtlijnen in de app.
  5. Geef feedback: Aarzel niet om feedback te geven via de app.

Geraak je er niet helemaal aan uit? Sinds kort heeft de gemeente een buddy die jou op weg kan helpen. Zij helpt je bij het registreren en opstarten zodat je snel en veilig de baan op kunt:

Bedrag

Naast het feit dat autodelen eenvoudig is, is het ook kostenbesparend: er zijn geen instapkosten of abonnementskosten verbonden aan het systeem! Als gebruiker betaal je dus enkel voor het effectief gebruik van de deelwagens. Ook handig: je kan de auto weken vooraf reserveren of op het moment dat je die nodig hebt. Wanneer je geregistreerd bent heb je toegang tot alle voertuigen van het Share Mobility netwerk.

De prijzen voor onze Renault Zoë vind je terug via onderstaande link

Tarieven Deelwagen

Maak een afspraak

contactinformatie