Mobiliteitsplan

De gemeente werkt aan een actualisatie van het mobiliteitsplan. Het beleidsplan behandelt thema's zoals wegencategorisering, fietsroutenetwerk, snelheidsbeleid en openbaar vervoer. Het proces zit momenteel in de laatste fase.

Op 30 augustus werd het voorgesteld op de gemeenteraadscommissie. Op 4 oktober buigt de gemeentelijke mobiliteitsadviesraad zich over het plan.

Ook de inwoners krijgen de kans om zich te informeren en uit te spreken over het mobiliteitsplan. De infomomenten vinden zowel digitaal als fysiek plaats op volgende tijdstippen:

  • Donderdag 7 oktober om 20 uur: digitaal infomoment (je ontvangt bij inschrijving een dag voor het digitaal infomoment een uitnodiging via mail)
  • Donderdag 14 oktober om 20 uur: fysiek inspraakmoment in de bibzaal in Sint-Gillis-Waas

Het is mogelijk om aanwezig te zijn op beide momenten. Op het eerste infomoment voorzien we tijd voor informatieve vragen. Op het tweede infomoment voorzien we tijd voor inspraak. 

Op de infoavond zelf wordt een presentatie gegeven. Wie het plan voor – of achteraf wil inkijken, kan het hier raadplegen.

Inschrijven voor de sessie(s)

Je kan je inschrijven door op onderstaande button te klikken, te mailen naar mobiliteit@sint-gillis-waas.be of te bellen naar 03 727 17 00.

Inschrijven

Suggesties of opmerkingen na de sessie(s)?

Vul de vragenlijst in

 Je kan dit nog invullen tot en met maandag 8 november.


contactinformatie