Sint-Gillisse kadobon

Online aanvragen

De Sint-Gillisse kadobon is verkrijgbaar op twee manieren: fysiek bij specifieke verkooppunten of online.

Je kan de Sint-Gillisse kadobon fysiek aanschaffen in het Administratief en Bestuurscentrum en bij diverse handelszaken in de vier deelgemeentes van Sint-Gillis-Waas. Een overzicht van deze verkooppunten vind je hier.

Sinds 1 oktober 2023 bieden we ook de mogelijkheid om de Sint-Gillisse kadobon digitaal aan te schaffen. Heb je (dringend) een cadeau nodig? Ga naar https://shop.gift2give.be/sint-gillis-waas, plaats je bestelling, en print de bon uit of stuur deze digitaal door.

Je kan kiezen uit kadobonnen met een waarde van 5, 10 of 20 euro, zowel voor fysieke aankopen bij verkooppunten als voor online bestellingen.

Elke aangekochte kadobon bevat een unieke QR-code met informatie over de bon, en is één jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

De kadobon met QR-code kan gedeeltelijk worden ingewisseld, zodat je zelf kan bepalen hoeveel je per keer wil besteden, totdat het saldo op is.

Je kan eenvoudig het saldo van je bon controleren via deze link.

Bij aankoop van een fysieke kadobon bij een verkooppunt ontvang je een speciale envelop en een flyer met informatie over de deelnemende handelszaken.

Met de kadobon kan je terecht bij ongeveer 90 handelszaken in heel Sint-Gillis-Waas, herkenbaar aan een sticker in hun etalage of raam. Een overzicht van deze deelnemende handelaars vind je hier.

Inschrijving voor handelaars

Ben je een ondernemer in Sint-Gillis-Waas en wens je deel te nemen aan de Sint-Gillisse kadobon?  Registreer je dan via https://business.gift2give.be/#/m/register/SW  

Online aanvragen

contactinformatie