Wegenwerken

Werken Burgemeester Van Hovelaan, Recolettenlaan en Warandewegel

De aannemer startte recent met de ontharding van het plein in de Burgemeester Van Hovelaan. Voorlopig is er enkel hinder voor de inwoners rond het plein. Aansluitend volgt de aanleg van plantvakken in de rest van de Burgemeester Van Hovelaan, de Recolettenlaan en vervolgens in de Warandewegel.


Plaatsing grasdallen in de Ettingestraat (26 - 30 september)

Van 26 t.e.m. 30 september plaatsen we grasdallen in de Ettingestraat voor de bescherming van de bermen en op die manier putten te vermijden.


Frees- en asfalteringswerken in Zijpstraat, Nieuwkerkenstraat en Grouwesteenstraat (26 september - 7 oktober)

In de periode van 26 september t.e.m. 7 oktober voert Wawebo frees- en asfalteringswerken uit in volgende straten: Zijpstraat, Nieuwkerkenstraat en Grouwesteenstraat.

Hierdoor is er op sommige plaatsen geen doorgang zijn en moet je een omleiding volgen

Zijpstraat : omleiding langs Smoutstraat – Sint-Niklaasstraat – Parkstraat – Samelstraat OF Zijpstraat – Okkevoordestraat – Vosstraat – Laarstraat – Zijpstraat

Nieuwkerkenstraat : omleiding langs Nieuwkerkenstraat – Dagsterrestraat – Sint-Niklaasstraat – Poelstraat – Zeveneekhoekstraat OF Drielindenstraat – Schuilhoek – Drielindenstraat – Zeveneekhoekstraat

Grouwesteenstraat : woningen bereikbaar komende vanuit de Beekstraat tem huisnr 35A. Omleiding langs Beekstraat – Zandstraat – Heerbaan – Heerweg OF Shondstraat – Bunderstraat – Heerweg

De bewoners, die in het gedeelte van de straat wonen dat wordt aangepakt, krijgen een brief in de bus van de aannemer. Men houdt ook rekening met de huisvuilophalingen.


Plaatsen unit Beekstraat 15 (5 oktober)

Voor het plaatsen van een unit in de Beekstraat 15 moet de Beekstraat worden afgesloten op 5 oktober tussen 9 en 15 uur. Er is een beperkte doorgang voor voetgangers, voor het andere verkeer wordt er een omleiding voorzien.

Voor het verkeer komende van de E34 wordt het aangegeven vanaf Drieschouwen dat er een korte onderbreking is in de Beekstraat.

De omleiding is Zandstraat – Voorhout – Drieschouwen – Reepstraat – Houtvoortstraat – Gaversstraat – Bunderstraat – Shondstraat;

Voor het verkeer komende van Sint-Niklaas wordt het al aangegeven op Vlyminckshoek.

De omleiding is Potterstraat – Patershoek – Vlyminckshoek – Mispelstraat – Wijnstraat.


Nutswerken Sanering Sint-Gillis-Waas Zuid

De nutswerken in en rond de Sint-Niklaasstraat zijn voltooid. Lokale putten, nodig om de overkoppeling van de oude naar de nieuwe nutsleiding te maken, zijn wel nog mogelijk maar worden telkens duidelijk aangegeven. 

Lees alle verkeersmaatregelen op onze projectpagina.


Heraanleg fietssnelweg F411 Sint-Niklaas-Hulst

De heraanleg van de fietssnelweg F411 gaat, als alles volgens schema verloopt, van start in het najaar. Met de werken wil de provincie de fietsweg op de oude spoorwegbedding langs het Stropersbos comfortabeler maken voor fietsers richting Hulst en Sint-Niklaas. Het fietspad wordt vanaf de rotonde onder de E34 tot aan de grens met Hulst heraangelegd tot een fietspad van drie meter breed.

Meer info over deze werken vind je hier terug. 


Innames openbaar domein in kaart

Op onderstaand kaartje van EagleBe vind je een overzicht van de innames van het openbaar domein.

 

Grote wegenwerken in de toekomst

Vernieuwen Zandstraat

De riolering onder de Zandstraat in Sint-Gillis-Waas is toe aan vernieuwing. Omdat de weg bij rioleringswerken volledig moet opengelegd worden, zijn die werken de ideale gelegenheid om ook de weg zelf te vernieuwen. Samen met Aquafin, de gemeente Sint-Gillis-Waas en het Agentschap Wegen en Verkeer wordt de Zandstraat onder handen genomen. Deze werken kunnen ten vroegste starten na het project in de Sint-Niklaasstraat. We houden je op de hoogte via onze mediakanalen.

Volg alle updates op de site van AWV.