Wegenwerken

Werken in de Roskamstraat

Van 18 t.e.m. 25 januari voert Wawebo nv werken uit in de Roskamstraat. Ze voorzien uitwijkstroken en vullen de putten. We voorzien een omleiding langs de Geinsteindestraat – Hoogstraat – Sint-Niklaasstraat en omgekeerd. Voor plaatselijk verkeer blijft er doorgang mogelijk.


Start fase 2 werken fietssnelweg

Op maandag 16 januari start fase 2 van de werken aan de fietssnelweg. Fietsers moeten in beide richtingen een omleiding volgen via Koningstraat - Klingedijkstraat - Kluizendijkstraat. We voorzien het einde van de werken op dinsdag 28 februari 2023. 

Meer info over deze werken vind je hier terug. 


Werken Burgemeester Van Hovelaan, Recolettenlaan en Warandewegel

De aannemer startte recent met de ontharding van het plein in de Burgemeester Van Hovelaan. Voorlopig is er enkel hinder voor de inwoners rond het plein. Aansluitend volgt de aanleg van plantvakken in de rest van de Burgemeester Van Hovelaan, de Recolettenlaan en vervolgens in de Warandewegel.


Nutswerken Sanering Sint-Gillis-Waas Zuid

De nutswerken in en rond de Sint-Niklaasstraat zijn voltooid. Lokale putten, nodig om de overkoppeling van de oude naar de nieuwe nutsleiding te maken, zijn wel nog mogelijk maar worden telkens duidelijk aangegeven. 

Lees alle verkeersmaatregelen op onze projectpagina.


Innames openbaar domein in kaart

Op onderstaand kaartje van EagleBe vind je een overzicht van de innames van het openbaar domein.

 

Grote wegenwerken in de toekomst

Vernieuwen Zandstraat

De riolering onder de Zandstraat in Sint-Gillis-Waas is toe aan vernieuwing. Omdat de weg bij rioleringswerken volledig moet opengelegd worden, zijn die werken de ideale gelegenheid om ook de weg zelf te vernieuwen. Samen met Aquafin, de gemeente Sint-Gillis-Waas en het Agentschap Wegen en Verkeer wordt de Zandstraat onder handen genomen. Deze werken kunnen ten vroegste starten na het project in de Sint-Niklaasstraat. We houden je op de hoogte via onze mediakanalen.

Volg alle updates op de site van AWV.