Wegenwerken

Fase 4: aanleg nutsvoorzieningen in de Sint-Niklaasstraat tussen het kruispunt Laarstraat/Baarstraat en de Doornstraat

Vanaf maandag 24 januari begint de volgende fase van de nutswerken. Dan start de aannemer met de vernieuwing van de nutsleidingen in de Sint-Niklaasstraat tussen het kruispunt met de Laarstraat/Baarstraat en het kruispunt met de Doornstraat. Als alles vlot verloopt, zijn deze werken begin maart afgerond.

De Sint-Niklaasstraat tussen het kruispunt met de Laarstraat/Baarstraat en de Doornstraat wordt afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. 

Lees alle verkeersmaatregelen op onze projectpagina.

Innames openbaar domein in kaart

Op onderstaand kaartje van EagleBe vind je een overzicht van de innames van het openbaar domein.

 

Grote wegenwerken in de toekomst

Sanering Sint-Gillis-Waas Zuid

Samen met Aquafin en Riopact vernieuwt de gemeente alle riolen in de Parkstraat, Sint-Niklaasstraat, Molenstraat, Schuilhoekstraat, Dagsterrestraat en Nieuwkerkenstraat zodat het afvalwater niet langer in de omringende beken geloosd wordt. Ook de wegenis wordt heraangelegd met aandacht voor verkeersveiligheid en ontharding. De start van deze werken staat gepland in de loop van 2023. Vanaf oktober 2021 tot en met mei 2022 worden er al een aantal nutswerken uitgevoerd. Deze werken gebeuren gefaseerd. 

Alle updates rond dit project kan je op deze pagina volgen.

Vernieuwen Zandstraat

De riolering onder de Zandstraat in Sint-Gillis-Waas is toe aan vernieuwing. Omdat de weg bij rioleringswerken volledig moet opengelegd worden, zijn die werken de ideale gelegenheid om ook de weg zelf te vernieuwen. Samen met Aquafin, de gemeente Sint-Gillis-Waas en het Agentschap Wegen en Verkeer wordt de Zandstraat onder handen genomen vanaf 2023.

Volg alle updates op de site van AWV