Gloednieuwe wandel- en fietsroutes tijdens de Week van het Gezin (13 t.e.m. 19 mei)

13
mei
2024

Ontdek onze nieuwe wandel- en fietsroutes langs de speelterreinen met opdrachten en maak kans op één van de twaalf Maya de Bij spelborden!

We lanceren tijdens de Week van het Gezin (13 t.e.m. 19 mei) gloednieuwe wandel- en fietsroutes in elke deelgemeente die langs onze prachtige speelterreinen lopen en zijn voorzien van leuke opdrachten voor het hele gezin! Ga samen op ontdekkingstocht en beleef avonturen in de buitenlucht terwijl je deelneemt aan spannende activiteiten en geniet van de natuurlijke schoonheid van onze gemeente.

Check voor je vertrekt zeker of je niets moet meenemen voor de opdrachtjes zoals een bal.

Wat kan je verwachten?

Wandel- en fietsroutes op maat: Elke deelgemeente heeft een korte wandelroute van maximaal 3 km en een langere fietsroute van ongeveer 5 à 6 km, perfect voor een gezinsuitje.

Interactieve opdrachten: Onderweg kom je leuke opdrachten tegen, waardoor de wandel- en fietstocht nog leuker wordt.

PDF's met routes en opdrachten: Download de PDF's met gedetailleerde kaarten van de routes en beschrijvingen van de opdrachten, zodat je goed voorbereid op pad kunt gaan.

Wandel- en fietsroute + opdrachten Sint-Gillis-Waas

Wandel-en fietsroute

Opdrachten

Wandel- en fietsroute + opdrachten Sint-Pauwels

Wandel-en fietsroute

Opdrachten

Wandel- en fietsroute + opdrachten De Klinge

Wandel-en fietsroute

Opdrachten

Wandel- en fietsroute + opdrachten Meerdonk

Wandel-en fietsroute

Opdrachten

Hoe kan je meedoen?

Kies welke route je wilt wandelen of fietsen: Kies en download de wandel- of fietsroute naar keuze en het bijhorende opdrachtformulier.

Start je avontuur: Trek je schoenen aan en ga op pad om de speelterreinen en opdrachten te ontdekken.

Doe mee aan de 10.000 Stappenclash: Registreer achteraf je stappen via de 10.000 stappen app of op 10000stappen.be en help onze gemeente naar de overwinning te stappen!

Hoe maak je kans op een Maya de Bij bordspel?

Post je foto met de #wijzijnSGW of @gemeentesintgilliswaas: Post je leukste, grappigste of mooiste foto en deel deze op sociale media met #wijzijnSGW of @gemeentesintgilliswaas om kans te maken op een Maya De Bij spelbord! Vergeet niet om ook een screenshot van je stappenteller of een foto van je wandel- en fietsroute op bijvoorbeeld Strava bij de post te delen, als bewijs dat je één van onze 8 routes hebt voltooid.

Veel plezier en geniet van de mooie momenten buiten!

De wedstrijd loopt tot en met zondag 26 mei. De winnaars worden in de week van 27 mei gecontacteerd via het kanaal waarop ze hebben deelgenomen. Zorg er dus zeker voor dat je jouw foto openbaar hebt gedeeld, zodat wij deze kunnen zien en je kunnen contacteren.


contactinformatie