Groepsarrangementen

Via Toerisme kan je volgende groepsarrangementen boeken:

Fruitarrangement

FruitrouteTijdens de bloesemperiode (vermoedelijk eind april-begin mei) is de fruitroute op zijn knapst. Je fietst of wandelt tussen de bloesemweelde en beleeft een intense bloemengeurervaring! De fruitroute zelf is een heel jaar door te bewandelen of fietsen. Elk seizoen heeft zijn eigen kleurenpalet en charme… Het ontdekken waard!

Het arrangement bestaat uit het wandelen en/of fietsen van de fruitroute (9 km bewegwijzerde route langs heel wat appel- en peergaarden) met daarin tussenstops:

  • luxueus ontbijt in B&B Fruithof Tack met cava;
  • tussenstop (en eventueel) rondleiding bij één van de drie fruitbedrijven + proevertje van de bomen (rondleidingen worden gegeven vanaf 15 personen);

Prijs: 25 euro per persoon

Arrangement Sint-Pauwels

In 2016 werden jaren van restauratiewerken aan de prachtige Sint-Pauluskerk afgerond. Je kan de kerk bezoeken, gecombineerd met een korte historische dorpswande­ling met een gids.

Je brengt bovendien een bezoek aan de Roomanmolen met een molenaar. Deze rondleiding brengt je tot in de nok van de molen!

Prijs: 50 euro per dagdeel voor een groep van 20 personen

Op het spoor van KLINGSPOOR

Logo Klingspoor

KLINGSPOOR is een site in De Klinge van waaruit je verschillende erfgoedthema’s op een actieve manier kan ontdekken. Je treedt in de voetsporen van de smokkelaar die in dit grensgebied zeer actief was (of nog steeds is?). Je duikt in de geschiedenis van de Wase klompennijverheid. Je ontdekt de rustige pracht van de Clingse bossen en het Stropersbos. En je spoort mee op het stukje spoorweg tussen Mechelen en Terneuzen. KLINGSPOOR is dus de uitvalbasis bij uitstek voor een dagtrip, een groepsbezoek of een schooluitstap.

KlingspoorDe dag omvat een rondleiding op de site van KLINGSPOOR gecom­bineerd met een geleide wandeling. Voor de wandeling heb je de keuze: grenswandeling, de Clingse Bossen of de Staats-Spaanse Linies.

Prijs: 50 euro per dagdeel voor een groep van 20 personen


contactinformatie