Sint-Gillis-Waas renoveert

10
feb
2021

Registreer je hier

Je wilt je woning renoveren. Niet zomaar verfraaiingswerken uitvoeren, maar verbouwingen die je achteraf ook iets opleveren zoals minder energieverbruik, meer comfort: lekker warm in de winter en ’s zomers heerlijk koel. Een duurzame renovatie die je woning klimaatgezond maakt, minder CO2 uitstoot en aangepast is aan de toekomst. Vraag raad aan via het renovatieadvies van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Duurzaam & comfortabel: ja graag.

Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen geeft renovatieadvies aan huis voor inwoners van Sint-Gillis-Waas die hun verbouwing op een duurzame manier willen aanpakken. Dat betekent je energieverbruik naar beneden halen en rekening houden met een leefbare woonomgeving, maar ook meer wooncomfort. Door van bij het begin van het proces vooruit te kijken, een plan te maken en doordacht te kiezen, realiseer je stapje voor stapje je droomhuis.

Voor wie?

Voor iedereen uit Sint-Gillis-Waas die wil renoveren en meer wil weten over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie of duurzame materialen. De adviseur spreekt met jou af op de werf. Zo krijg je advies dat perfect op maat is.

Gratis in Sint-Gillis-Waas

Anderhalf uur renovatieadvies is volledig gratis. De gemeente en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen nemen de volledige kost op zich. Surf naar www.bouwwijs.be/renovatieadvies en vul digitaal je aanvraag in. Een adviseur neemt contact met je op voor een afspraak. Ook voor korte en specifieke vragen rond duurzaam bouwen en verbouwen kan je terecht bij het Steunpunt. Mail naar
dubo@oost-vlaanderen.be of bel op het nummer 09 267 78 07.

Inschrijven voor het renovatieadvies 

Registreer je hier


contactinformatie

 • Wonen

  Welzijnshuis (ingang 2)

  Zwanenhoekstraat 1A
  9170 Sint-Gillis-Waas

  Openingsuren deze week

  • Vandaag open van 09.00 uur tot 12.00 uur (Op afspraak), van 14.00 uur tot 19.00 uur (Op afspraak)
  • Morgen open van 09.00 uur tot 12.00 uur (Op afspraak), van 14.00 uur tot 17.00 uur (Op afspraak)
  Alle informatie