Sint-Gillis-Waas renoveert

5
okt
2020

Renovatie van je woning is een opdracht waar nogal wat mensen tegenop zien. Nochtans verhogen renovatiewerken het comfort en de waarde van je woning, en kan je bovendien heel wat energie – en dus ook euro’s – besparen.

De gemeente Sint-Gillis-Waas wil samen met de Provincie Oost-Vlaanderen particuliere woningeigenaars een helpende hand reiken om te BENOveren. Beter renoveren dus, met hogere ambities op vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.

Als je plannen hebt om te renoveren, kan je als inwoner van onze gemeente  gratis renovatieadvies aan huis ontvangen. Een deskundige van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen maakt samen met jou de huidige staat van je woning op en stelt een stappenplan voor om je woning klaar te maken voor de toekomst. Wat zijn voor jouw woning duurzame en betaalbare oplossingen op vlak van isolatie, verwarming, ventilatie enz.? Na het bezoek ontvang je een uitgebreid adviesverslag met alle informatie op maat van jouw woning.

Als je dit wenst, kan je bij de uitvoering van de werken vervolgens ook gratis deskundige begeleiding krijgen. De vakspecialist zoekt naar aannemers, vraagt voor jou offertes op en is thuis in het aanvragen van premies. Door met vele buurtbewoners tegelijk te renoveren, kan je in sommige gevallen zelfs van goedkopere prijzen genieten.

Meer info? 

Zit je nog met vragen en wil je meer specifieke informatie over het project? Dan vind je hier een antwoord op je vragen.

Inschrijven voor het renovatieadvies 

Dan kan je jezelf registreren voor het renovatieadvies via https://pov.microsoftcrmportals.com/?adviesType=Renovatieadvies%20aan%20huis.

 


contactinformatie