KLINGSPOOR, een site voor kijken, leren en/of beleven. Erfgoed en natuur in de kijker.

De buitensite is vrij te bezoeken, het grenscentrum KLINGSPOOR is voor het publiek terug te bezoeken vanaf 4 juli, elke zondag tot eind september.
Beleef het verleden van de klompenmakerij, de grens met zijn smokkel en grenspalen, de natuur en de spoorlijn Mechelen-Terneuzen. Veel voorwerpen die je kan betasten (ook voor blinden), duidelijke uitleg, WIFI en QR-codes voor smartphone, tablet of Ipad. Van hieruit zijn tevens mooie wandelingen voorzien. Je kan de fruitteelt bezoeken, een grenswandeling maken, grenspalen zoeken, enz.Een aanrader. Het grenscentrum KLINGSPOOR is in de zomermaanden op zondag open van 14u tot 17u.Leerrijk: kijken, beleven, ...

Deze site kan bezocht worden door heel de familie. Je kan kiezen om één thema uit te lichten of een algemeen overzicht komen beleven. Er is WIFI en veel informatie op borden. Via QR-codes kan je alle details opvragen of je kan bij de dienst toerisme een gids vastleggen voor groepen. Geschikt voor meerder bezoeken en combineerbaar met fietsroutes en wandelpaden. Ruime parking voorzien. Je kan in alle seizoenen de site beleven op elk uur van de dag. Zeker geschikt voor scholen. Er loopt zelfs een kinderproject voor 8-jarigen van De Klomp De Klinge VZW.
www.deklompdeklingevzw.be
www.klingspoor.be

Wanneer

Altijd open

Waar

KLINGSPOOR

Buitenstraat 7
9170 De Klinge (Sint-Gillis-Waas)

Prijs

Gratis