Mijn gegevens raadplegen

Nog geen ‘Mijn Bibliotheekaccount’? Volg eenmalig deze stappen:

  • Ga naar de ‘catalogus’ van je bibliotheek. Klik bovenaan op de ‘Mijn Bibliotheek’knop.
  • Klik op ‘Start registratie’ om een nieuw account te maken. Als je eerst het aanmeldscherm ziet, klik dan op ‘Maak een profiel aan’.
  • Vul ‘Sint-Gillis-Waas’ in. Klik op ‘Volgende’. Op het volgende scherm moet je je bibliotheekkaart koppelen aan je ‘Mijn Bibliotheekaccount’.
  • Als je je e-ID als bibliotheekkaart gebruikt, vul je je rijksregisternummer in (gebruik geen leestekens). Anders het nummer van je bibliotheekkaart.
  • Het paswoord van je bibliotheekkaart is standaard je geboortedatum in het formaat dd/mm/jjjj, inclusief schuine strepen (nadien kan je een eigen paswoord kiezen).

Lukt het koppelen niet?

  • Let er goed op dat je je gegevens invult zoals vereist, consulteer indien nodig de helptekst.
  • Misschien is je bibliotheeklidmaatschap vervallen, neem dan contact op met de bibliotheek.

Maak vervolgens je nieuwe profiel aan. Vul de gevraagde gegevens in. Je kiest hier zelf je nieuwe gebruikersnaam en paswoord. Klik vervolgens op ‘Profiel aanmaken’.

Je krijgt de bevestiging te zien dat je nieuwe account succesvol is aangemaakt.

Meld je aan

Aanmelden in ‘Mijn Bibliotheek’ doe je met je zelf gekozen gebruikersnaam (of e-mailadres) en paswoord.

Klik bovenaan de catalogus op de ‘Mijn Bibliotheekknop’. Je krijgt ofwel meteen het aanmeldscherm te zien ofwel het registratiescherm. Klik in dat laatste geval op de knop ‘Meld aan’.

Beheer je profiel

Klik in de linkerkolom op ‘Profiel’ om je persoonlijke gegevens te bekijken. Hier kun je je login en het paswoord van ‘Mijn Bibliotheek’ wijzigen.

Koppel extra bibliotheekkaarten

Klik in de linkerkolom op ‘Voeg lidmaatschap toe’ om extra bibliotheeklidmaatschappen toe te voegen.

Verwijder een lidmaatschap

Wil je de koppeling van een bibliotheeklidmaatschap ongedaan maken, klik dan op de naam van de bibliotheek waarbij je de koppeling wilt verwijderen. Ga naar het overzicht van je ontleningen. Onderaan dat overzicht kun je klikken op ‘Ontkoppel dit lidmaatschap’.

 

 


contactinformatie