Singillis VLAMT naar de Olympische Spelen

17
apr
2024

Naar aanleiding van de Olympische Spelen 2024 dagen we al onze inwoners uit om 5 sportieve opdrachten/vlammen tot een goed einde te brengen vóór maandag 20 mei. Om voor deze opdrachten te slagen, moet je bewijsmateriaal (foto’s, filmpjes, stappenregistratie) insturen via de website.

Ontdek de 5 vlammen

VLAM 1

Op de Buitenspeeldag maken we de langste geknutselde vlaggenlijn ooit op een Buitenspeeldag om onze Belgische atleten te steunen en ons enthousiasme te uiten. Door het feit dat de Buitenspeeldag werd uitgsteld naar 22 mei kunnen we deze opdracht uitzonderlijk na de deadline van 20 mei uitvoeren.

VLAM 2

Laat de sportieve passie ontvlammen terwijl de sportclubs de olympische vlam aan elkaar doorgeven. Volleybalclub Vamos gaf het startsignaal en daagde daarna een volgende sportclub uit om hetzelfde te doen. Zo is de trein vertrokken.

Bewijsmateriaal insturen (sportclubs)

VLAM 3

We dagen de scholen uit om met 5 olympische ringen (= hoepels) een sportieve opdracht op hun school uit te voeren.

Bewijsmateriaal insturen (scholen)

VLAM 4

Zet je stappenteller aan en wandel samen met heel de gemeente naar Parijs en terug! Want samen geraken we verder. Registreer je stappen via www.10000stappen.be. Je kan eventueel ook je stappen registreren via Strava en ons een printscreen bezorgen.

Bewijsmateriaal insturen (inwoners)

VLAM 5

Het gemeentepersoneel bereidt zich voor op de Olympische Spelen door minstens 16 van de 32 olympische sporten uit te oefenen. We dagen alle bedrijven in Sint-Gillis-Waas uit om hetzelfde te doen.

Bewijsmateriaal insturen (bedrijven)


Veel succes! We VLAMMEN samen naar de Olympische Spelen! Lukt het niet om een video/foto te bezorgen via de link? Stuur dan een mailtje naar sport@sint-gillis-waas.be.


contactinformatie