Investeer jij mee in zonnepanelen op GC De Route?

19
feb
2021

Schrijf je in voor de online infosessie op 8 maart

De gemeente voorziet met de medewerking van MegaWatt-Puur cvso zonnepanelen op het dak van GC De Route. De financiering van deze zonnepanelen gebeurt met burgerkapitaal. Alle inwoners van Sint-Gillis-Waas kunnen investeren en mede-eigenaar worden van dit project. Zo blijft niet enkel de stroom, maar ook de meerwaarde lokaal.

MegaWattPuur zorgt voor de installatie, plaatsing en onderhoud van de panelen. De gemeente koopt in ruil de elektriciteit die wordt opgewekt door de panelen. Maar liefst 214 panelen zullen nog dit voorjaar geïnstalleerd worden. Deze leveren jaarlijks gemiddeld 77.345 kWh groene en vooral lokale stroom. Goed voor het gemiddelde verbruik van zo'n 20 huishoudens. Je kan al mede-eigenaar worden van deze installatie voor 125 euro.

Wil jij graag investeren in zonnepanelen, maar is je dak niet geschikt? Dan kan je mee investeren in de zonnepanelen op GC De Route via een aandeel van MegaWattPuur cvso. Het aanbod staat open voor iedereen, maar we willen eerst jullie, onze inwoners, de kans geven te participeren in dit duurzame project. Opgelet, aandelen kopen is nooit zonder risico! Ontdek er alles over op de website www.megawattpuur.be/investeren 

Heb je interesse en wil je graag meer gedetailleerde info?

Schrijf je in voor het digitaal infomoment op 8 maart 2021 om 20 uur. Op de webinar kom je alles te weten over het project en MegaWattPuur maar ook hoe je een aandeel kan kopen en wat dit juist inhoudt. 

Schrijf je in voor de online infosessie op 8 maart

Vanaf 8 maart (na de infosessie) kan je via de site van MegaWattPuur de aandelen kopen

Koop aandelen online (vanaf 8 maart)

Kan je niet aanwezig zijn op het infomoment, heb je nog extra vragen of hulp nodig bij de aankoop? 

Op 12, 19 en 26 maart kan je een afspraak maken van 9 - 12 uur via www.sint-gillis-waas.be/afspraken of 03 727 17 00.

Meer info via info@megawattpuur.be


contactinformatie