Volwassenenonderwijs Janitor

CVO Janitor is een centrum voor onderwijs aan volwassenen; voor iedereen die zich wil ontplooien, zowel persoonlijk als beroepsgericht.
  • Volwassenenonderwijs: voor iedereen die wil bijblijven in een snel evoluerende maatschappij.
  • Tweedekansonderwijs bij Janitor: Heb je nog geen diploma Secundair Onderwijs? Volg dan bij CVO Janitor de opleiding Aanvullende Algemene Vorming (AAV) en combineer ze met één van onze tien Beroepsgerichte opleidingen of een andere Beroepsgerichte opleiding in een ander CVO.
  • Opleiding ICT en Administratie: deze opleiding is de geknipte voorbereiding voor een job als bijv. administratief medewerker.
CVO Janitor organiseert heel wat cursussen in GC De Route en de bibliotheek. Inschrijven doe je steeds bij Janitor, bij de dienst Welzijn kan je terecht om je op de wachtlijst te laten registreren, zo ben je zeker van je plaats indien de cursus in Sint-Gillis-Waas plaatsvindt.
 
Het inschrijvingsgeld wordt berekend op basis van het aantal lesuren dat voor elke cursus is vastgelegd. Indien er geen wijzigingen zijn door de overheid bedraagt het te betalen inschrijvingsgeld per lestijd: 1,50 euro, 0,30 euro of volledig vrijgesteld.

Contactinformatie