Welzijn is nu terug te vinden in het Welzijnshuis (OCMW)

11
sep
2017

Op maandag 4 september 2017 ging gemeente Sint-Gillis-Waas van start met een aangepaste dienstverlening. In het gemeentehuis werd er ruimte voorzien voor een onthaalbalie, een loket persoons- en grondgebonden zaken.

Welzijn verhuisde op maandag 4 september van het gemeentehuis naar het OCMW. Welzijn is vanaf nu terug te vinden op de OCMW-site (Blokstraat 2, 9170 Sint-Gillis-Waas) en vormt dan in de toekomst samen met de Sociale dienst van het OCMW het ‘Welzijnshuis’.

Hiervoor kan je terecht bij Welzijn

Bij Welzijn kan je terecht voor info over kinderopvang en opvoedingsondersteuning, thuiszorg, ouderenbeleid, gezondheidsbeleid, ontwikkelingssamenwerking, lokaal sociaal beleid en volwassenenonderwijs (Janitor).

Heb je een vraag over woningaanpassing voor ouderen, mantelzorgpremie of heb je als incontinentiepatiënt recht op gratis huisvuilzakken? Dan kan je voortaan bij Welzijn op de OCMW-site (Blokstraat 2, 9170 Sint-Gillis-Waas) terecht.

Openingsuren en contact Welzijn

Welzijn volgt de openingsuren van het OCMW en is open van maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur, in de namiddag op afspraak. Je bereikt Welzijn via welzijn@sint-gillis-waas.be of 03 727 17 36.


Contactinformatie