Week van 16 september: wegenwerken in Baarstraat en Kerkstraat

11
sep
2019

Baarstraat

In de week van 16 september krijgt de Baarstraat een nieuwe asfaltlaag. Tijdens de werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk.

  • Op dinsdag 17 september wordt het wegdek afgefreesd, plaatselijk verkeer is mogelijk.
  • Op woensdag 18 september wordt de nieuwe asfaltlaag aangebracht en is de weg afgesloten voor alle verkeer.
  • De Baarstraat is de volgende ochtend (donderdag 19 september) rond 7 uur ’s morgens terug toegankelijk.

Het afval wordt dinsdag gewoon door MIWA opgehaald.

De nieuwe asfaltlaag heeft een volledige dag nodig om af te koelen. Respecteer deze periode, enkel zo kunnen we de kwaliteit en levensduur van de nieuwe weg garanderen.

Wegomlegging

De wegomlegging loopt via de Sint-Niklaasstraat – Doornstraat – Bunderstraat. Tijdens de duur van de werken is er geen doorgang voor fietsers, landbouwergebruik en ruiters.

Kerkstraat

In de week van 16 september zijn er plaatselijk asfalteringswerken in de Kerkstraat, tussen Kronenhoekstraat en Pompstraat en op het kruispunt van de Kerkstraat met de Kronenhoekstraat.

  • Op maandag 16 september 2019 wordt het wegdek afgefreesd. Beperkt plaatselijk verkeer is mogelijk.
  • Op dinsdag 17 september komt de nieuwe asfaltlaag en is de weg afgesloten voor alle verkeer.
  • De Kerkstraat is de volgende ochtend (woensdag 18 september) rond 7 uur ’s morgens terug toegankelijk.

Het afval wordt door de aannemer op dinsdagochtend voor 7 uur op een centrale plaats verzameld en nadien door MIWA opgehaald.

De nieuwe asfaltlaag heeft een volledige dag nodig om af te koelen. Respecteer deze periode, enkel zo kunnen we de kwaliteit en levensduur van de nieuwe weg garanderen.

Wegomleggingen

  • Voor het verkeer in de richting Sint-Niklaas: via Houtvoortstraat-Gaversstraat-Pompstraat-Kerkstraat-Burgemeester Omer De Meyplein-Kasteelstraat en Sint-Niklaasstraat
  • Voor het verkeer vanuit Sint-Niklaas in de richting van Sint-Gillis-Waas: via Sint-Niklaasstraat-Parkstraat-Samelstraat en Blokstraat
  • De lijnbussen rijden via Blokstraat-Sportlaan-Houtvoortstraat-Gaversstraat-Pompstraat-Kerkstraat-Burgemeester Omer De Meyplein-Kasteelstraat en Sint-Niklaasstraat

Contactinformatie