Knuffelpas en Grabbelpas

Maak een afspraak
Logo GrabbelpasKinderen tussen 3 en 16 jaar kunnen tijdens de zomervakantie genieten van het gevarieerde aanbod van de Knuffelpas en Grabbelpas: knutselen, avontuur, sport, ontspanning, actie …
 
Vanaf maandag 14 mei 2018 kan je via de webshop online inschrijven voor de activiteiten van de Knuffel- en Grabbelpas.
 
Je hoeft niet meer langs te komen voor een pasje.
 
Heb je geen toegang tot een pc om online in te schrijven? Kom dan naar het loket in het Administratief en Bestuurscentrum. Het loket is in de voormiddag open van 9 tot 12.30 uur, voor de namiddag/avond maak je een afspraak.

Procedure

Zo ga je te werk om online in te schrijven via de webshop:
 

STAP 1: MAAK EEN ACCOUNT AAN

Je moet een account aanmaken voordat je kan inschrijven.
Een account aanmaken, kan je nu al doen. Zo kan je op maandag 14 mei 2018 onmiddellijk aanmelden, activiteiten aanduiden en betalen.

Ga naar de website en kies voor ‘aanmelden als nieuwe gebruiker’. Gegevens ingevuld? Dan ontvang je een bevestigingsmail. Houd je identiteitskaart bij de hand, we vragen ondermeer je rijksregisternummer.
Indien je je kind(eren) wil inschrijven voor een activiteit, moet je zijn/haar gegevens ook toevoegen aan je profiel. Via Mijn profiel > relaties kan je elk gezinslid/kind toevoegen.

STAP 2: INSCHRIJVEN – KIES DE ACTIVITEITEN

Inschrijven kan vanaf maandag 14 mei 2018 om 9 uur. Ofwel maak je eerst een account aan (zie stap 1), ofwel meld je je aan. Nadien kan je de activiteiten kiezen.

STAP 3: BETALEN

Rechtstreeks online betalen is momenteel nog niet mogelijk. Klik op de 'betaal later' knop om via overschrijving te betalen. Je bestelling wordt afgerond, je betaling blijft openstaan tot de overschrijving in orde is. Schrijf het bedrag binnen de 5 dagen over. Meer info (bedrag en rekeningnummer) vind je op het inschrijvingsbewijs. Vergeet het OGM-nummer niet te vermelden.

Onder ‘mijn profiel > historiek en overzichten’ vind je de gekozen activiteiten.

Let op: Schreef je in en betaalde je? Vanaf nu kan er niets meer gewijzigd of terugbetaald worden. Bekijk dus op voorhand voor welke activiteiten je kind zich wenst in te schrijven. Enkel op vertoon van een doktersbriefje van het kind, kunnen de activiteiten terugbetaald worden. Kan je kind toch niet aanwezig zijn? Annuleer de inschrijving dan. Zo weten we hoeveel kinderen we voor een activiteit mogen verwachten (bijv. busuitstap).

 

Meebrengen

Vergeet niet om de identiteitskaarten van je kinderen mee te brengen. Het inschrijvingsgeld wordt ter plaatse afgerekend (cash of via bancontact).

Maak een afspraak

Contactinformatie