Vacature Digitale Kansenwerker

13
jan
2023

We zoeken samen met de gemeentes Temse en Kruibeke drie digitale kansenwerkers (B1-B3). Zij gaan binnen het project Digi-Care lokaal aan de slag om kwetsbare doelgroepen te versterken op vlak van digitalisering. 

Wat doe je?

Binnen het project Digi-Care (Europese subsidie) ga je voor één van de drie gemeenten (Temse, Kruibeke of Sint-Gillis-Waas) lokaal aan de slag om kwetsbare doelgroepen (ouderen, anderstaligen, kansarmen, laaggeschoolden en alleenstaande ouders) te versterken op vlak van digitalisering. Je kan hierbij rekenen op een projectleider e-inclusie voor de drie gemeenten, die je beleidsmatig mee ondersteunt. 

Meer info over de vacature vind je in de infobundel.

Wat bieden wij je?

Je gaat aan de slag als kansenmedewerker e-inclusie (B1-B3) als contractueel personeelslid bij onze gemeente of de gemeentes Temse of Kruibeke. Je wordt tewerkgesteld in een contract op projectmatige basis t.e.m. oktober 2025. 

Naast een voltijdse tewerkstelling bieden we je een verloning op bachelorniveau en andere aantrekkelijke voordelen.

Solliciteren?

Ben je in het bezit van een bachelordiploma? Hebben digitale toepassingen geen geheimen voor jou? En wil je graag anderen op de digitale trein helpen? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!

Solliciteren kan t.e.m. woensdag 1 februari. 

Je bezorgt je motivatiebrief, je cv, een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 3 maanden).

  • Per mail: jobs@temse.be 
  • Per post:  Lokaal Bestuur Temse t.a.v. Caroline Vercauteren 
                      Frans Boelplein 1, 9140 Temse

 


contactinformatie