GEANNULEERD Tine Embrechts, William Boeva, Peter Thyssen & Bert Verbeke | Perpetuum mobile

d52bc4d7-d0f5-4538-8aa8-18a08016fcb7.jpeg Humor is zelden om te lachen en de tijd blijkt een wispelturige teef.

Een perpetuum mobile is een denkbeeldig apparaat dat uit zichzelf beweegt en uit zichzelf energie opwekt. Ofwel de ijdele, naïeve hoop van elk gezelschap.

Vijf jaar na het uit elkaar klappen van Vlaanderens meest succesvolle cabaretgezelschap besluiten Gunter (Peter Thyssen), Kaat (Tine Embrechts) en Tom (Bert Verbeke) weer samen te komen om hun gezelschap nieuw leven in te blazen na de dood van het vierde lid, Quinten (William Boeva).

Maar is er nog genoeg gemeenschappelijke grond om iets nieuws op te bouwen? Zijn de wonden die in het verleden geslagen zijn niet te diep om te helen? Kan een groep ooit hetzelfde blijven als het individu verandert? En zijn we feitelijk ooit écht in staat om te vergeven?

Perpetuum Mobile is een tragikomisch verhaal in vijf bedrijven dat gaat over het faillissement van ambitie, faam, vriendschap en goede bedoelingen.

Elk bedrijf gaat vijf jaar terug in de tijd. Steeds dieper naar de kern. De kern van het probleem. Het zaadje van het faillissement. En boven alles is het toneelstuk een waarschuwing. Een waarschuwing over de potentieel desastreuze gevolgen van glazen tafels.

Perpetuum Mobile is een toneelstuk van Jef Hoogmartens, die nadat hij in de tv-reeks Amateurs de liefhebbers in de spotlights plaatste, … nu professionals onder de loep neemt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

za 8 mei 2021 van 20.00 uur tot 23.00 uur

Waar

GC De Route

Stationstraat 201
9170 Sint-Gillis-Waas

Prijs

€24.00

Basistarief: 24,00 €; VVK: 22,00 €; ABO: 18,00 €

Organisatie en contact

Tempus De Route

Meer info