Stem voor het project Overal stroomversnellers

Om de opwarming van de aarde tegen te gaan, zetten heel wat Vlaamse steden en gemeenten lokale energieprojecten op touw. Welke projecten gerealiseerd kunnen worden? Dat bepaal jij!

Als 1% van de inwoners (ouder dan 18 jaar) stemt, ontvangt onze gemeente een startkapitaal van max. 1 euro per inwoner. We nemen deel met deze twee projecten:

Nieuwe verlichting voor sporthal Molenberg

De verlichting van sporthal Molenberg is aan vervanging toe. De huidige verlichting is verouderd en brengt heel wat kosten met zich mee. De sporthal is een populaire locatie bij scholen en verenigingen voor voetbal, korfbal … Nieuwe verlichting zorgt voor o.a. energiebesparing, verhoging van het visueel comfort en kostenbesparing op onderhoud. De ingreep betekent een CO2-reductie van ongeveer 45%.

Een e-wagen voor dienstverplaatsingen

Onze gemeente wil een elektrische personenwagen aankopen om de oude wagen te vervangen. Het voertuig zal gebruikt worden voor verdere dienstverplaatsingen (bijv. opleidingen, vergaderingen …) voor het personeel. Voor korte afstanden
hebben we al een elektrische dienstfiets.

Doe mee!

Stem voor zondag 7 oktober op je favoriete energieproject en help Sint-Gillis-Waas aan het nodige startbudget. Doe vandaag nog mee op www.stroomversneller.be 


Contactinformatie

 • Omgeving

  Burgemeester Omer De Meyplein 1
  9170 Sint-Gillis-Waas

  Openingsuren deze week

  • Vandaag open van 09.00 uur tot 12.30 uur (Namiddag en avond: op afspraak van 14 tot 19 uur)
  • Morgen open van 09.00 uur tot 12.30 uur (Namiddag: op afspraak van 14 tot 17 uur)
  Alle informatie