Sint-Gillisse kadobon vanaf nu fysiek en digitaal

2
okt
2023

Wist je dat de eerste Sint-Gillisse kadobon ruim 8 jaar geleden de deur uitging? In het begin nog wat aarzelend, maar al snel kochten onze inwoners de bonnen vol overtuiging aan! De tijd vliegt en brengt veel veranderingen met zich mee. Zo ook is de digitalisering niet meer weg te denken in tal van toepassingen. Voor de één is dat een zegen, voor de ander een vloek.

De Sint-Gillisse kadobon wil niet achterblijven in het digitale verhaal. Toch wil de kadobon zijn traditionele roots niet loslaten. Daarom beslisten we om het beste van twee werelden samen te voegen.

Het uitzicht van de Sint-Gillisse kadobon blijft hetzelfde: een glanzende, zwarte, kartonnen bon in een bijpassende enveloppe.

Maar…..

Sinds begin oktober dit jaar is er de mogelijkheid om Sint-Gillisse kadobonnen digitaal te bestellen. Handig voor iemand die niet altijd tijd heeft om de kadobon tijdens de winkeluren te kopen. Vanaf oktober kan je gewoon snel en efficiënt een bon bestellen.

En bovendien blijft het mogelijk Sint-Gillisse kadobonnen te kopen in de winkel of het Administratief en Bestuurscentrum. Fijn toch?

Bestel een digitale kadobon


contactinformatie