Sint-Gillis-Waas stickert

5
apr
2018

Gemeente en handelsoverleg zijn aangenaam verrast met de grote interesse naar het Sint-Gillisse stickerboek van en over handelaars.

Deze  stickeractie is uniek in zijn soort.  Niet alleen het onderwerp (alles over het heden en verleden van onze gemeente), maar ook de uitvoering: anders dan bijvoorbeeld de Disney stickerboekactie of WK-panini stickerboekactie is dit een plaatselijke actie, met plaatselijke verdelers.

Er zijn 92 deelnemende handelaars die de stickers verdelen, waaronder bakkers, maar net zo goed verzekeringsagenten, juweliers, vrije beroepen, cafébazen. Deze diversiteit aan handelaars maakt dat de actie anders verloopt.  Elke handelaar heeft immers een andere doelgroep en een andere aanpak.

Iedere deelnemende handelaar betaalde evenveel en heeft evenveel stickers: 1.000 pakjes. De handelaars mogen de stickers verdelen volgens een door hem/haar vooropgestelde verdeelsleutel. 

Het was voor de plaatselijke handelaar een beetje zoeken naar de beste methode om alle klanten te belonen. Geen eenvoudige opdracht, maar creatief en flexibel als onze handelaars zijn, hebben ze dat handig aangepakt!

Proficiat en merci aan alle deelnemende handelaars!

Wil je stickers ruilen?

Dat kan via enkele Facebook pagina’s (bijv. Ge zijt van Sint-Gillis als ge …), er zijn regelmatig ruilavonden in brasserie 7’Nivoo en taverne De Koerier e.a. Noteer alvast woensdag 23 mei tussen 14 en 15 uur in je agenda voor de ruilbeurs in de hoofdbibliotheek.


Contactinformatie