Schrijf je vanaf 24 mei in voor de speelplein- en tienerwerking

2
mei
2022

Speelplein Biezabijs werkt tijdens de zomer 2022 terug vanuit GC De Route (Stationstraat 201, Sint-Gillis-Waas). Tijdens de speelpleinwerking kunnen kinderen van 6 t.e.m. 12 jaar zich uitleven op speelplein Biezabijs. Het speelplein opent de deuren vanaf maandag 4 juli tot en met vrijdag 26 augustus. Op maandag 11 juli, donderdag 21 juli en maandag 15 augustus is er geen speelpleinwerking. Kinderen beleven er van 9 tot 16 uur fantastische avonturen. Er wordt voor- en na-opvang voorzien van 7.30 tot 9 uur en van 16 tot 18 uur.

Tienerwerking in het jeugdhuis

De tienerwerking van speelplein Biezabijs vindt plaats in het jeugdhuis Den Biel (Kerkstraat 25, Sint-Gillis-Waas). Daar voorziet de gemeente, in samenspraak met de tieners, een aanbod voor 12- tot 15-jarigen. In juli en augustus kunnen ze er terecht op dinsdag en donderdag. Op donderdag 21 juli is er geen tienerwerking.

Hoe inschrijven?

De inschrijvingen starten vanaf 24 mei om 9 uur via www.sint-gillis-waas.be/webshop. Er is geen limiet op het aantal deelnemers. We vragen om op voorhand in te schrijven, zodat de werking voldoende animatoren voorziet voor het aantal aanwezige kinderen. De kostprijs voor deelname aan de speelplein- of tienerwerking is voor inwoners 5 euro per dag (zonder opvang) of 6 euro per dag (met opvang). Voor niet-inwoners bedraagt de kostprijs 8 euro per dag (zonder opvang) of 10 euro per dag (met opvang).


contactinformatie