Schrijf je in voor de Wase survivalrun op zondag 22 mei

28
apr
2022

We verwelkomen jou en je familie en vrienden graag op zondag 22 mei in het Sportpark van Beveren voor een avontuurlijk en uitdagend loopevenement. Het parcours is ongeveer 4 km lang en bevat een 25-tal hindernissen voor jong en oud. Met hier en daar een beetje hulp, kan iedereen de hindernissen overwinnen. Wie maar niet genoeg krijgt van de obstakels, kan het parcours ook twee keer afleggen. Ook individuele sporters zijn van harte welkom.

De start en aankomst is op de atletiekpiste van atletiekclub Volharding Beveren (Klapperstraat 103). De eerste wave start om 9.30 uur en de laatste wave om 12 uur. Om de 10 minuten gaat er een wave van max. 30 personen van start. In totaal kunnen er een 450-tal deelnemers toegelaten worden op de eerste editie. Alle kinderen vanaf 6 jaar kunnen deelnemen aan de survivalrun. Voor de kleuters is er een klein parcours voorzien op de atletiekpiste zelf. De atletiekclub voorziet iets lekkers voor de lege magen en iets fris voor de dorstige atleten.

Kostprijs

Kleuters kunnen gratis deelnemen. Kinderen van 6 t.e.m. 12 jaar betalen 5 euro. Voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen is de kostprijs 10 euro.

Inschrijven

De inschrijvingen verlopen via de webshop van Beveren www.beveren.be/survivalrun
Mis deze leuke, avontuurlijke en uitdagende sportvoormiddag voor het hele gezin niet!

Deze survivalrun wordt georganiseerd door de Burensportdienst Waasland.


contactinformatie