Registreer vanaf april voor speelplein Biezabijs

25
mrt
2020

De speelpleinwerking vindt elke weekdag plaats van woensdag 1 juli tot en met vrijdag 28 augustus. Er is geen werking op dinsdag 21 juli. Alle kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar (geboortejaar 2008-2014) zijn welkom. Je kan op het speelplein terecht van 9 tot 16 uur. Er wordt voor- en na-opvang voorzien van 7.30 tot 9 uur en van 16 tot 18 uur.

TIENERS

Voor 12- tot 15-jarigen (2005-2007) is er een specifiek aanbod. In juli vindt deze werking op dinsdag en donderdag plaats, in augustus enkel op donderdag.

HOE REGISTREER JE OF SCHRIJF JE IN VOOR UITSTAPPEN?

Voor het speelplein moet je niet inschrijven. Je registreert je kinderen enkel via de webshop als je nog geen badge hebt. Voor de uitstappen schrijf je wel in.

Het stappenplan:

 • Je hebt nog geen speelpleinbadge? Maak een account aan op de webshop via www.sint-gillis-waas.be/webshop. Kies voor de activiteit ‘speelpleinwerking 2020-Registratie’ en registreer je zoon/dochter. Dit kan vanaf april. We maken een pasje dat klaarligt voor jouw kind(eren) op het speelplein. De inschrijving gebeurt dagelijks op vertoon van het pasje.
 • Je hebt al een speelpleinbadge? Dan hoef je niets te doen. Wanneer er persoonsgegevens gewijzigd zijn, kan je deze via de webshop onder ‘mijn profiel’ aanpassen.


HOEVEEL BETAAL JE?

 • Kinderen die in Sint-Gillis-Waas wonen of kinderen van personeel van de gemeente/Welzijnshuis betalen 5 euro voor een dag speelplein van 9 tot 16 uur. Voor een dag van 7.30 - 18 uur betaal je 6 euro.
 • Kinderen die niet in Sint-Gillis-Waas wonen, betalen 8 euro voor een dag speelplein van 9-16 uur. Voor een dag van 7.30 - 18 uur betaal je 10 euro. De facturatie gebeurt na de zomer.

STERKE MONITORENPLOEG

Onze speelpleinwerking heeft een sterke ploeg speelpleinbegeleiders. De kwaliteit van de speelpleinwerking gaat samen met het enthousiasme en de dynamiek waarmee de monitoren met kinderen spelen. Iedere dag gaan ze op zoek naar een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod van activiteiten.


contactinformatie

 • Jeugd

  Burgemeester Omer De Meyplein 1
  9170 Sint-Gillis-Waas

  Openingsuren deze week

  • Vandaag open van 09.00 uur tot 12.30 uur (Namiddag: op afspraak)
  • Morgen open van 09.00 uur tot 12.30 uur (Namiddag: op afspraak)
  Alle informatie