Opvoeden in Sint-Gillis-Waas? Vul de bevraging in.

5
okt
2017

Opvoeden is voor iedereen anders: niet elk kind is even gemakkelijk, elke ouder kampt wel eens met onzekerheden en twijfels wanneer het over de opvoeding van hun kind gaat. Kan je in Sint-Gillis-Waas ergens terecht met deze vragen of twijfels? Misschien wil je graag met andere ouders praten over de opvoeding van je kind(eren)? Droom je van een fijne speelplek waar je met je peuter kan spelen en ondertussen een praatje kan maken en kan genieten van een kopje koffie?

Neem een kwartier de tijd en vul de bevraging in

Woon je in Sint-Gillis-Waas, heb jij of jouw partner één of meerdere kinderen tussen 0 en 25 jaar of ben je grootouder of pleegouder, dan vragen we graag een kwartiertje van je tijd.

Vul de bevraging in: je kan dit online of op papier (zie hiernaast). De ingevulde papieren versie bezorg je uiterlijk 15 november 2017 aan cindydeclercq@keerkring.be  

Grijp je kans en deel je ideeën, ervaringen en wensen! Sint-Gillis-Waas, samen met vijf andere gemeenten (Kruibeke, Lokeren, Stekene, Waasmunster en Temse), het RWO (Regionaal Welzijnsoverleg) en vzw De Keerkring, centrum voor opvoedingsondersteuning, bundelen de krachten en gaan samen op zoek naar de lokale behoefte rond opvoeding bij ouders. Dit helpt ons te kijken naar wat er al is maar ook naar wat er zou kunnen zijn.


Contactinformatie