Openbaar onderzoek: onteigeningsplan voor heraanleg Zandstraat tussen Vosdreef en Vlasrootstraat

14
sep
2023

Van vrijdag 15 september tot en met zondag 15 oktober 2023 loopt er een openbaar onderzoek naar de onteigeningen voor de heraanleg van de gewestweg N403 Zandstraat tussen de Vosdreef en de Vlasrootstraat.

Documenten inkijken

Je kan de documenten hier inkijken

Of je kan de documenten van het voorlopig onteigeningsbesluit inkijken in het Administratief en Bestuurscentrum op afspraak. Ga naar www.sint-gillis-waas.be/afspraak en kies voor 'Openbaar onderzoek'.

Opmerkingen en bezwaren

Schriftelijke standpunten, opmerkingen en bezwaren kan je ten laatste tot zondag 15 oktober indienen via een aangetekend schrijven, 

  • gericht aan: Agentschap Wegen en Verkeer, Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen, Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 81, 9000 Gent
  • gericht aan: gemeente Sint-Gillis-Waas, Burgemeester Omer De Meyplein 1, 9170 Sint-Gillis-Waas.

Vernieuwen Zandstraat in Sint-Gillis-Waas

Met de vernieuwing van de Zandstraat willen het Agentschap Wegen en Verkeer, Aquafin en de gemeente Sint-Gillis-Waas de weg veiliger en comfortabeler maken voor alle weggebruikers. Aan beide kanten van de weg worden bredere fietspaden aangelegd, de bebouwde kom wordt duidelijker aangeduid, de bushaltes worden vernieuwd en er komen parkeerstroken. Aquafin legt tijdens de werken een gescheiden rioleringsstelsel aan.

De werken starten ten vroegste in 2024.


contactinformatie