Nieuwe promofilm voor onze gemeente

13
mrt
2019

Op woensdagavond 13 maart ging de nieuwe promofilm van onze gemeente in première.

De nieuwe promofilm werd gemaakt door zes studenten van Thomas More Hogeschool. De school heeft een eigen videoproductiebedrijf 'Bear on the Beach' binnen de opleiding.

Het filmpje moet (nieuwe) inwoners en toeristen een positief gevoel geven over de gemeente. Heel wat inwoners figureren. Het filmpje focust op het groene karakter, het verenigingsleven en het rustig en aangenaam wonen in onze gemeente.

In november en december 2018 was Sint-Gillis-Waas een vaste stek voor de studenten. Ze filmden op een 10-tal locaties, telkens met veel goesting en veel geduld!

In januari werd het filmpje gemonteerd, met een mooi resultaat!

De promofilm duurt iets meer dan 8 minuten en toont de hoogtepunten van onze gemeente. Uiteraard heeft onze gemeente nog veel meer te bieden maar in deze 8 minuten krijg je goesting om zelf op ontdekking te gaan. 

Waarvoor gebruiken we het filmpje?

Dit filmpje zal gebruikt worden op de website, Facebook pagina en op de infoschermen in de wachtruimte van het Administratief en Bestuurscentrum. Verder willen we het filmpje tonen tijdens de onthaaldag voor nieuwe inwoners, toeristische beurzen …

Je kan het filmpje hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=nQ6xKo8mLtM


contactinformatie