Isabelle A, Guido Belcanto, Klaas Delrue | De wereld van Bobbejaan

b5eebdf8-c32c-4384-9c32-56c891b5b803.jpeg Het is 10 jaar geleden dat Bobbejaan Schoepen overleed. Tijd voor een herdenking. Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue (Yevgueni) slaan de handen in elkaar om zijn wereld te doen herleven.
Bobbejaan was onze eerste ‘vedette’ die een ongelooflijk muzikaal parcours heeft afgelegd. Hij was ‘onze’ cowboy, maar ook veel meer dan dat. We kennen allemaal ‘Lichtjes van de Schelde’, ‘Eerbied voor Jouw Grijze Haren’, ‘Café Zonder Bier’ en vele andere van zijn grootste hits. Ze staan allemaal in ons collectief geheugen gegrift. Hij was de man die de ‘Amerikaanse Droom’ in de duistere naoorlogse jaren en in de euforische fifties en sixties naar ons land bracht. Hij liet een indrukwekkende muzikale erfenis na. Niet alleen met gekende maar ook met minder gekende maar verrassende pareltjes. Deze verdienen meer dan ooit om terug voor het voetlicht gebracht te worden.
Guido Belcanto is voor een deel opgegroeid met Bobbejaans muzikale nalatenschap. In zijn eigen omvangrijke werk is de link naar die traditie nog steeds herkenbaar.
Isabelle A, één van onze allerbeste en meest veelzijdige zangeressen, hoeft niet meer voorgesteld te worden. Zij is uitgegroeid van een tieneridool tot een volwassen en geliefde artieste.
Ook Klaas Delrue, frontman van Yevgueni, werkt al ruim 15 jaar aan een zeer persoonlijke invulling van chanson, kleinkunst en poprock.
Dit alles wordt ondersteund door het wonderbaarlijke orkest ‘The Bobbejaan All Stars’.
Deze nooit geziene muzikale combinatie zorgt zonder enige twijfel voor een onweerstaanbare en onvergetelijke avond. Verwacht je niet aan een avondje gezapige nostalgie, maar denk aan een grandioze en hedendaagse ode aan het vakmanschap van één van onze allergrootste artiesten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

za 19 september 2020 van 20.00 uur tot 23.00 uur

Waar

GC De Route

Stationstraat 201
9170 Sint-Gillis-Waas

Prijs

€34.00

Basistarief: 34,00 €; ABO: 28,00 €; VVK: 32,00 €

Reserveren

Organisatie en contact

Tempus De Route

Meer info