Groepsaankoop groene stroom en aardgas

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de achtste groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de provincie Oost-Vlaanderen.

Schrijf je vóór 5 februari 2019 in via www.samengaanwegroener.be. Inschrijven kan vanaf 3 december 2018 en is gratis en volledig vrijblijvend.

Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 30 april 2019.

De provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Goedkopere energie via groepsaankoop

Met deze groepsaankoop ondersteunt provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de provincie een lage prijs krijgen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 5 februari de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting.

Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 36.500 Vlaamse gezinnen en meer dan 1.200 bedrijven respectievelijk gemiddeld 206 en 305 euro besparen op hun energiefactuur.

Ook dit jaar is het doel weer zoveel mogelijk Oost-Vlamingen groene, goedkope energie aan te bieden.

Sint-Gillis-Waas werkt mee

Gemeente Sint-Gillis-Waas ondersteunt dit initiatief. Hulp nodig bij je inschrijving? Kom dan in de voormiddag langs bij het Welzijnshuis (Wonen), Blokstraat 2. Maak op voorhand een afspraak via 03 202 80 00.
Neem zeker je laatste jaarafrekening mee. Daarin staan alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.

Meer info? 0800 76101 (gratis infolijn, werkdagen van 9 tot 20 uur),
groenestroom@oost-vlaanderen.be


Contactinformatie