Groepsaankoop groene stroom

15
nov
2017

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de
zevende groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de provincie Oost-Vlaanderen.

Schrijf je voor 8 februari 2018 in via www.samengaanwegroener.be. Inschrijven kan vanaf 27 november, is gratis en volledig vrijblijvend. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 30 april 2018. De provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Goedkopere energie via groepsaankoop

Met deze groepsaankoop ondersteunt de provincie Oost-Vlaanderen jou bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 8 februari de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 34.000 Vlaamse gezinnen en meer dan 1.200 bedrijven respectievelijk gemiddeld 193 en 294 euro besparen op hun energiefactuur. Ook dit jaar is het doel weer zoveel mogelijk Oost-Vlamingen groene, goedkope energie aan te bieden.

Gemeente Sint-Gillis-Waas werkt mee

Gemeente Sint-Gillis-Waas ondersteunt dit initiatief, en dit al voor de zevende keer op rij. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht bij het gemeentelijk loket. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.

Kom langs bij het loket

Voor de kerstvakantie kan je elke woensdag van 9 tot 11.30 uur zonder afspraak terecht op het gemeentehuis (Burgemeester Omer De Meyplein 1). Voor de namiddag maak je een afspraak via 03 727 17 00. Tijdens de kerstvakantie (23 december 2017 – 7 januari 2018) is er geen inschrijving aan het gemeentelijk loket mogelijk.
Na de kerstvakantie verhuist Wonen naar het Welzijnshuis (Blokstraat 2). Vanaf dan kan je daar elke woensdag zonder
afspraak terecht van 13.30 tot 16 uur.

De laatste inschrijvingsdag is woensdag 7 februari 2018.

Meer info? 0800 76101 (gratis infolijn, werkdagen van 9 tot 20 uur), groenestroom@oost-vlaanderen.be


Contactinformatie