Betaal minder voor groene stroom

12
jan
2021

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijk je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de tiende groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de provincie Oost-Vlaanderen. Schrijf je voor 2 februari in via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom. Inschrijven kan sinds 23 november 2020 en is gratis en volledig vrijblijvend.

Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 30 april 2021. De provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Goedkopere energie via groepsaankoop

Met deze groepsaankoop ondersteunt de provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de provincie een lagere prijs onderhandelen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 2 februari de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 32.000 Vlaamse gezinnen en meer dan 1.000 bedrijven gemiddeld 477 en 672 euro besparen op hun energiefactuur. Ook dit jaar is het doel weer zoveel mogelijk Oost-Vlamingen groene, goedkope energie aan te bieden.

Sint-Gillis-Waas werkt mee

Ook onze ondersteunt dit initiatief. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht bij het gemeenteloket. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staan alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.

Meer info

Gratis infolijn: 0800 60 601 (werkdagen van 9 tot 20 uur)
groenestroom@oost-vlaanderen.be 

Hulp nodig?

Je kan een afspraak maken met de Dienst Wonen via 03 202 80 00 of wonen@sint-gillis-waas.be


contactinformatie