Betaal minder voor groene stroom

25
nov
2019

Wil je besparen op je energiefactuur en je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de negende groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de provincie Oost-Vlaanderen. Onze gemeente ondersteunt dit initiatief.

Inschrijven

Schrijf je voor 4 februari 2020 in via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom. Inschrijven kan vanaf 25 november en is gratis en vrijblijvend. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 5 april 2020. De provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Onze gemeente werkt mee

Wil je je inschrijven? Dan kan je ook terecht bij het gemeenteloket. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staat alle nodige informatie. 

Goedkopere energie via groepsaankoop

Met de groepsaankoop ondersteunen de provincie en onze gemeente haar inwoners bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de provincie een lage prijs bedingen. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. 

Meer info

Gratis infolijn: 0800 76101 (werkdagen van 9 tot 20 uur)

Mail: groenestroom@oost-vlaanderen.be


Contactinformatie