Betaal minder voor groene stroom

4
jan
2022

Wil jij besparen op je energiefactuur en je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de elfde groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de provincie Oost-Vlaanderen.

Schrijf je voor 1 februari  in via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom. Het is gratis en volledig vrijblijvend. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant? Dan accepteer je het aanbod t.e.m. 30 april. De provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Goedkopere energie via groepsaankoop

Met deze groepsaankoop ondersteunt de provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners bij de overstap naar Belgisch groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, bedingt de provincie een lage vaste prijs voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 1 februari de beste prijs biedt, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

Jouw gemeente werkt mee

Ook onze gemeente ondersteunt dit initiatief. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht bij het gemeenteloket. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staan alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.

Meer info

Gratis infolijn: 0800 60 601 (werkdagen van 9 tot 20 uur) of groenestroom@oost-vlaanderen.be

Hulp nodig

Je kan een afspraak maken met de dienst Wonen via 03 202 80 00 of wonen@sint-gillis-waas.be


contactinformatie