Absynthe Minded | 20

Absynthe Minded, het moniker waaronder Bert Ostyn en zijn gevolg al jaren Belpop-geschiedenis schrijven, duikt in 2021-2022 (de eerste demo’s dateren van 2001, de eerste demo met band werd in 2002 uitgebracht) het twintigste levensjaar in. Al twee decennia lang - een eeuwigheid in het huidige muziekcircuit - grossiert de band in frisse indiepop doorspekt met jazz, gypsy swing en rock. Puik songwriterschap met de kenmerkende warme stem van Ostyn erbovenop samengevat in zeven langspelers, waarvan laatste wapenfeit ‘Riddle Of The Sphinx’ in juni ’20 het levenslicht zag.
Het perfecte moment om een bloemlezing van die straffe carrière naar een intieme theatersetting - up close and personal - te vertalen alwaar Belpop-klassiekers als ‘Envoi’ en ‘My Heroics, Part One’ fantastisch tot hun recht zullen komen.
En daarnaast dook Bert Ostyn naar aanleiding van het VTM-kijkcijferkanon ‘Liefde Voor Muziek 2021’ ook in het repertoire van collega’s Tourist LeMC, Geike Arnaert, Willy Sommers, Emma Bale, Ronny Mosuse en Cleymans & Van Geel, waarmee hij zijn statuut als songwriter pur sang wederom etaleerde.
Een 20ste verjaardag om reikhalzend naar uit te kijken voor Absynthe Minded en hun fans!

Uitvoerder

Tempus De Route

Wanneer

za 8 oktober 2022 van 20.00 uur tot 23.00 uur

Waar

Gemeenschapscentrum De Route

Stationstraat 201
9170 Sint-Gillis-Waas

Prijs

€27.00

ABO: 25 EUR, KAS: 27 EUR

Organisatie en contact

Tempus De Route

Burgemeester Omer De Meyplein 1
9170 Sint-Gillis-Waas